skip to Main Content
+31(0)88 210 22 90

De advocaten van HarveyBloom Advocaten delen de filosofie, dat professionele (juridische) dienstverlening ook betekent, dat met de cliënt mee wordt gedacht welke persoon het meest geschikt is om de klus te klaren. Waar (mogelijk) moet worden geprocedeerd zal dat een advocaat van HarveyBloom Advocaten zijn, in andere gevallen echter is de cliënt mogelijk het meest gebaat bij ondersteuning door een andere specialist. Ook uit het oogpunt van kostenbeheersing. Indien nodig wordt altijd gekozen voor een interdisciplinaire aanpak, ook buiten de advocatuur.

HarveyBloomAdvocaten is daarom samen met HarveyBloom in 2016 opgericht. Beiden als coöperatie (UA) met het doel om advocaten en andere professionals met behoud van zelfstandigheid in een optimale vorm samen te laten werken en meer te bieden dan alleen kennis op afstand.

De onafhankelijkheid van HarveyBloom Advocaten is gegarandeerd. Voor alle professionals van HarveyBloom en HarveyBloom Advocaten geldt, dat de kwaliteit van de dienstverlening bovenaan staat. Er is dan ook geen sprake van gedwongen winkelnering: waar nodig in het belang van de opdrachtgever zal worden samengewerkt met derden.

Back To Top