skip to Main Content
+31(0)88 210 22 90

HarveyBloom Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor gefocust op de ondernemingsrechtelijke procespraktijk. Al onze advocaten hebben ruime ervaring in de advocatuur, wij staan u bij in complexe geschillen op nationaal en internationaal niveau.

Wij bieden een stevig fundament binnen een moderne en onconventionele opzet. Iedere advocaat heeft maximaal twee aandachtsgebieden. HarveyBloom Advocaten biedt de voordelen en kennis van een groot kantoor, op menselijke maat, transparant en tegen lagere kosten. Wij omarmen voorts het nieuwe werken: locatieonafhankelijk en “paperless”.

Samenwerken versterkt
HarveyBloom Advocaten is samen met HarveyBloom Professionals opgericht in 2016. Beiden als coöperatie (UA) met het doel om advocaten en andere professionals met behoud van zelfstandigheid in een optimale vorm samen te laten werken en om meer te bieden dan kennis op afstand.

Harvey Bloom Professionals biedt strategisch advies vanuit verschillende disciplines. Alle medewerkers beschikken over ruime ervaring als directieadviseur, advocaat, bedrijfsjurist, consultant of manager. Door kennis en ervaring te bundelen kunnen zij uw plannen op een hoger niveau brengen. Onderstaande knop verwijst door naar onze coöperatie van professionals.

Back To Top