skip to Main Content

Wij zijn een gespecialiseerd advocatenkantoor met focus op de ondernemingsrechtelijke procespraktijk. Daarnaast zijn wij sterk in particuliere, familie-, erf- en arbeidsrechtelijke kwesties. Wij adviseren onderhandelen, procederen en doen aan mediation. Al onze advocaten hebben ruime ervaring in de advocatuur. Wij staan u bij in complexe geschillen op nationaal en internationaal niveau.

Wij bieden een stevig fundament binnen een moderne en onconventionele opzet. Iedere advocaat heeft maximaal drie aandachtsgebieden. HarveyBloom Advocaten biedt de voordelen en kennis van een groot kantoor, op menselijke maat, transparant en tegen lagere kosten. Wij omarmen voorts het nieuwe werken: locatieonafhankelijk en paperless.

Samenwerken versterkt onze impact
HarveyBloom Advocaten is samen met HarveyBloom Professionals opgericht in 2016. Beiden als coöperatie (UA) met het doel om advocaten en andere professionals, met behoud van zelfstandigheid, in een optimale vorm samen te laten werken zodat wij meer te bieden hebben. 

Harvey Bloom Professionals biedt strategisch advies vanuit verschillende disciplines. Alle medewerkers beschikken over ruime ervaring als directieadviseur, advocaat, bedrijfsjurist, consultant of manager. Door kennis en ervaring te bundelen kunnen zij uw plannen op een hoger niveau brengen. Onderstaande knop linkt door naar de professionals.

Back To Top